vanKlee

Over ons

Over ons

van Klee

Van Klee is een energiek bedrijf met jarenlange ervaring in energie. We zijn kennisfreaks, nerds, vakidioten met één doel: bouwers, investeerders en ondernemers helpen met een optimaal binnenklimaat en een duurzame en zo voordelig mogelijke energiehuishouding en gebouw. Dat doen we met heldere berekeningen, duidelijke overzichten en transparante kostenberamingen. Wil jij serieus werk maken van de energiehuishouding in je organisatie? Dan is Van Klee je man!

Besparing

65%

Groene energie

100%

Eigen investering

13%

Subsidie

Laat geen geld liggen

Als je in duurzaamheid investeert, zijn er diverse energiesubsidies en fiscale regeling waar je gebruik van kunt maken. Ook stimuleert de overheid bedrijven met regelingen om zelf duurzame energie op te wekken. Al deze regelingen zorgen ervoor dat je zelf minder hoeft te investeren of lagere kosten hebt.

Wij kennen de weg
Voorbeelden van regelingen zijn de Energie-investeringsaftrek (EIA), de Milieu-investeringsaftrek (MIA), de Kleinschaligheids-investeringsaftrek (KIA) en de Stimuleringsregeling duurzame energieproductie (SDE+). Van Klee kent de weg in de wereld van subsidies en fiscale regelingen. We zullen dit dan ook altijd doorberekenen in de financiële consequenties en terugverdientijd van een investering.

Wil je meer weten over subsidieregelingen, neem dan contact met ons op.